Derbyprøve og tilbageblik

Believe It Or Not vinder sæsondebuten med træneren Michael Lønborg i sulkyen (Foto: KM FOTO)

Panamera Racing-opdrættede Believe It Or Not starter søndag eftermiddag i derbyprøverne i Lunden.

Med træneren Michael Lønborg i vognen er Panamera Racings opdræt Believe It Or Not søndag eftermiddag til start i den tredje Hoppe Derbyprøve i Lunden. Fra spor otte over 2000 meter auto. Træneren udtaler:

»Believe It Or Not (7. løb – nr. 8) virker til at have god form. Har desværre fået et kedeligt startspor, så vi må håbe det løser sig. Det bliver barfodet bag og åbent hovedlag, som hun plejer«, forklarer Michael Lønborg.

I mandags var Tomas Malmqvist-trænede Casterly Rock til start i Örebro med Christoffer Eriksson i sulkyen. I spidsen åbnede ekvipagen i 15,4/500 meter og 14,1/1000 meter, inden den galoperede andenpladsen væk.

Lørdag eftermiddag var Windylane Hanover-sønnen Dominion Beach på plads på Åby. Med Johnny Takter i vognen endte parret på en sjetteplads i 1.12,8/2140 meter auto. Der var 10.000 svenske kroner i præmie.