Nyt fra nær og fjern

Believe It Or Not vinder sæsondebuten med træneren Michael Lønborg i sulkyen (Foto: KM FOTO)

Panamera Racing-opdrættede Believe It Or Not og Michael Lønborg vandt onsdag eftermiddag i Skive.

Fireårige Believe It Or Not leverede en præstation med mersmag, da den onsdag eftermiddag vandt i Skive. Tornede banen rundt i banerekordtiden 1.15,5/2020 meter snore til 6.000 kroner. Nu venter derbyprøven.

På Solvalla-banen i Stockholm var Windylane Hanover-sønnen Dominion Beach til start. Med Johnny Takter i vognen blev Stefan Melander-trænede Dominion Beach dog diskvalificeret for galop.

Panamera Racing har inden for kort tid skilt sig af med Eurydike Hornline og D J. Der er dog blevet plads til nyt indkøb. For nyligt blev 50 procent af Panamera Racing-opdrættede Chandon udbudt til salg.

»Vi har købt halvdelen af hesten, der forbliver i Steen Juuls træning«, oplyser Jens Glud Hansen fra Panamera Racing. Treåringen har startet tre gange, med to andenpladser og én tredjeplads til følge.