Giggs Boko atter til tops

Giggs Boko tager sæsonens femte sejr, i hænderne på Jeppe Juel (Foto: Ole Hindby)

For femte gang i indeværende sæson kunne Panamera Racing-ejede Giggs Boko skære målstregen først.

Peter Jensen-trænede Giggs Boko var storavorit for Jeppe Juel på Jydsk Væddeløbsbane søndag eftermiddag. Ekvipagen fik dog en rolig start fra indersporet og Giggs Boko havnede således i tredje par indvendigt.

Efter 400 meter kom Giggs Boko stille og roligt frem og overtog uden problemer fronten fra Uzma/René Kjær. Åbnede i 14,7/500 meter, inden at Jeppe Juel fik dæmpet tempoet til 17,4 den første kilometer.

Giggs Boko holdt sig foran resten af vejen til sikker sejr i 1.16,2/1800 meter auto til 10.000 kroner. Det var femte sejr i karrieren for den svenskfødte fireåring i bare 12 starter, og mere følger givet fremover.

»Det blev fint. Den havde fået nogle hårde løb på det seneste, så løbet i dag var det taknemmeligt. Det er en rigtig god hest«, sammenfattede Jeppe Juel om den Panamera Racing-ejede hest på Racing Live.

»Den (Giggs Boko – red.) starter igen om 14 dage og det er en hest, der kommer til at tjene mange penge på sigt«, udtalte træneren Peter Jensen til samme medie. Giggs Boko gav blot 1,21 i vinderspillet.

Delvis Panamera Racing-ejede Become Money var i prøveløb for Jeppe Rask. Kristine Raal Jensen-trænede Become Money blev dog diskvalificeret for galop og opnåede dermed ikke godkendelse.