Sikker sejr i sæsondebuten

Believe It Or Not vinder sæsondebuten med træneren Michael Lønborg i sulkyen (Foto: KM FOTO)

Panamera Racing-opdrættede Believe It Or Not sæsondebuterede onsdag eftermiddag i Billund.

Intet blev overladt til tilfældighederne undervejs. Believe It Or Not strøg direkte til føring og herfra kontrollede den resten af rejsen til sejr i 1.16,2/1900 meter auto. Sejren gav 5.000 kroner i førstepræmie.

»Jeg synes, frem for alt, at hun var fin i dag. Hun (Believe It Or Not – red.) går frem med løbet i kroppen. Vi har endnu ikke planeret den næste start«, kommenterer Michael Lønborg med sejren på behørdig afstand.

Panamera Racing-ejede Ete de Feu var tirsdag aften til start på Vincennes-banen i Paris. Med Robin Bakker i vognen endte Paul Hagoort-trænede Ete de Feu på femtepladsen i 1.17,1/2850 meter auto.