En fin lørdag på Mantorp

Martin Hansen i Panamera Racings løbsfarver (Foto: Ulrik Pedersen/Travet.dk)

Med sejrene til This Is It og Casterly Rock havde Panamera Racing en fin lørdag i svenske Mantorp.

I sidste måned vendte den seksårige hoppe This Is It hjem til Panamera Racing. Lørdag eftermiddag gjorde den sin første start for Martin Hansen efter hjemkomsten. På Mantorp-banen i Sverige med Kim Eriksson i sulkyen.

Fra start var det Panamera Racings anden deltager Aron The Baron, der tog fronten for Björn Goop. Den blev dog afløst af Re Doc i første sving. Sidstnævnte åbnede i 08,8/500 meter respektive 12,6/1000 meter.

This Is It fik en perfekt rejse i tredje og fjerde par udvendigt, inden avancementet kom på sidste langside. Fik grebet midt i opløbet til sejr i 1.12,9/2140 meter auto. Der var 125.000 svenske kroner i førstepræmie.

»This Is It var superfin og vandt ganske sikkert, mens Aron The Baron hang på en træt hest (Re Doc – red.), så det blev bare forkert for den«, erkender Martin Hansen. Aron The Baron endte uplaceret i 1.14,0.

Desuden var Uncle Wise As anden for Örjan Kihlström i 1.17,0/2140 meter snore til 15.000 svenske kroner, mens Calno de Pebrisy var uplaceret i 1.17,0/2140 meter auto for Micael Lindblom.

»Uncle (Wise As – red.) viste, at han har fået tro på sig selv igen. Den gik i dødens hele vejen, slog kontra midt på opløbet og var slået på målfoto«, siger Martin Hansen, der ikke var helt tilfreds med Calno De Pebrisy.

»Calno (de Pebrisy – red.) skal være syg. Han gik desværre helt i stå med 600 meter til mål«, fortæller Martin Hansen. Panamera Racings privattræner kunne sammen med Panamera Racing også notere opdrættersejr.

Panamera Racing-opdrættede Casterly Rock førte an undervejs for Christoffer Eriksson efter 15,2/500 meter og 17,6/1000 meter. Vandt i 1.15,3/2140 meter auto til 35.000 svenske kroner.

Til gengæld fik Windylane Hanover-sønnen Dominion Beach ikke med udfaldet at gøre i Mantorp. Med Per Lennartsson i vognen blev Stefan Melander-trænede Dominion Beach diskvalificeret for galop.