Basic Instinct i Sprintermesteren

Basic Instinct skærer målstregen først for Martin Hansen (Foto: Danny Stenbæk)

Søndag eftermiddag starter Panamera Racings fireåring Basic Instinct i Sprintermesteren i Billund.

Sprintermesteren er hovedløbet søndag i Billund, hvor Panamera Racing seler Basic Instinct ud med Birger Jørgensen. Desuden er Udessa Degli Dei med i transporteren. Den får René Kjær ved linerne.

»Udessa Degli Dei (6. løb – nr. 6) har været rigtig fin ved hendes sejre og har vundet med kræfter sparet begge gange. Hun har dog fået et kedeligt spor (nr. 6 – red.)«, synes Martin Hansen.

»Jeg tror ikke René (Kjær – red.) kan bakke af fra start. Jeg er dog sikker på hun vil gå et godt løb igen og jeg vil ikke bytte hest med nogen«, kommenterer Martin Hansen om modstanden.

»Basic Instinct (10. løb – nr. 7) har været lidt op og ned. Sidst var han for flink og tog slet ikke i, så vi skifter bid på ham igen«, oplyser Martin Hansen, der håber hesten kan være med fremme.

»Han (Basic Instinct – red.) har løbet tider, der gør at han skulle kunne være med fremme, men mere end en outsider er han ikke«, synes Martin Hansen. Basic Instinct møder otte andre heste i løbet.

På Axevalla-banen i Sverige er Panamera Racing også repræsenteret. Panamera Racings treårige opdræt Current Affair. Det er atter Björn Goop, der sidder bag hesten, der trænes af Tomas Malmqvist.