Uncle Wise As prøver lykken

Martin Hansen i Panamera Racings løbsfarver (Foto: Ulrik Pedersen/Travet.dk)

Panamera Racing og Martin Hansen har en enkelt hest til start ved onsdagens løb i Lunden.

Efter tre måneders pause vendte Uncle Wise As tilbage ved løbene på Fyn forleden. Med René Kjær i vognen hentede ekvipagen en andenplads. Det har givet genvalg til den tredobbelte danske mester i sulkyen.

»Uncle Wise As (8. løb – nr. 7) gik fint på Fyn, men manglede lidt til slut. Virker til at være gået frem med starten. Spor syv burde være OK. Kan han sidde med fremme, gør han op om sejren«, tror Martin Hansen.

Inden løbene skal Martin Hansen selv i vognen. I prøve- og rutineløbet sidder han bag franskfødte Calno de Pebrisy, der blev henvist til prøveløb efter sin galop og efterfølgende diskvalifikation i Skive.

Det er ikke kun i Danmark, at Panamera Racing har hest til start. På den franske bane Le Croise-Laroche starter Paul Hagoot-trænede Ete de Feu med Robin Bakker i sulkyen. Fra spor tre over 2700 meter auto.