Ny sejr til Udessa Degli Dei

Udessa Degli Dei tager sin anden sejr på fem dage ved sejren for René Kjær på Falster (Foto: Danny Stenbæk)

For anden gang på fem dage strøg den italienskfødte hoppe Udessa Degli Dei først over stregen.

Martin Hansen-trænede Udessa Degli Dei og René Kjær ser ud til at være en god cocktail. I fredags sejrede parret på Fyens Væddeløbsbane og det blev fulgt med endnu en sejr onsdag eftermiddag på Falster.

Ingen blev overladt til tilfældighederne. Den italienskfødte hoppe strøg direkte til spids og åbnede i 12,0/500 meter, inden tempoet blev dæmpet til 14,7/1000 meter. Ingen formåede dog at passere hesten.

Udessa Degli Dei sejrede i overlegen stil i 1.15,6/2140 meter auto til 5.000 kroner i førstepræmie. Panamera Racings privattræner Martin Hansen og René Kjær var naturligvis glad for sejren til den fireårige hoppe.

»Jeg fik nok kørt lidt stærkt de første 500 meter, men det var ligesom hun ville følge bilen indtil den parkerede i andet sving og så blev det lidt for stærkt«, forklarede René Kjær i sejrsinterviewet og fortsatte:

»Hun er dog vældig stærk og hurtig og da de forsøgte i sidste sving kørte jeg bare med hende og selv om det var lidt halvstumme ben til slut tror jeg nu hun havde svaret, hvis nogen havde været i nærheden«.

»Udessa Degli Dei vandt igen let. René (Kjær – red.) var super tilfreds med hende, så nu venter lidt større opgaver«, forklarer Martin Hansen, der selv sad bag Basic Instinct i det efterfølgende løb.

Der blev kørt stærkt undervejs med 10,6/500 meter og 11,8/1000 meter, men den svenskfødte fireåring tog intet ind. Endte på en femteplads i 1.14,2/1640 meter auto. Det gav 500 kroner i præmie.

»Basic Instinct var for flink og tog ikke rigtig ind undervejs, så der kommer måske lidt ændringer på ham næste gang«, funderer Martin Hansen, der nu også har skrevet Mr Panamera på træningslisten.