Udessa Degli Dei prøver igen

Martin Hansen i Panamera Racings løbsfarver (Foto: Ulrik Pedersen/Travet.dk)

Panamera Racing starter to heste onsdag eftermiddag på Falster. Duoen Udessa Degli Dei og Basis Instinct.

I fredag vandt Udessa Degli Dei for René Kjær på Fyens Væddeløbsbane. Den tredobbelte danske mester sidder atter bag den italienskfødte hoppe. Martin Hansen er selv i aktion i et andet løb bag Basic Instinct.

»Udessa Degli Dei (5. løb – nr. 4) var rigtig fin på Fyn forleden og vandt med kræfter sparet. Hun har taget starten fint, og er hun lige så fin som på Fyn, tror jeg bare hun vinder igen«, vurderer Martin Hansen.

»Basic Instinct (6. løb – nr. 9) var igen fin sidst og vandt sikkert. Spor ni er okay for min del. Kommer der lidt fart på undervejs, runder han mange til slut, og med lidt held undervejs gør han op om sejren«, tror Martin Hansen.