Basic Instinct prøver igen

Basic Instinct i vindercirklen sammen med Ulrik Christoffersen (Foto: Kim Gudmand)

Panamera Racings Basic Instinct søger revancehe efter at have siddet fast på Nykøbing F. Travbane senest.

Som 17:10-favorit svigtede Basic Instinct forleden sine tilhængere, hvor den kom til at sidde fast med alle kræfter i behold. Nu prøves hesten atter på samme bane – og igen med hestens privat træner ved linerne.

»Basic Instinct (5. løb – nr. 6) var super fin sidst på Falster og kom i mål med alle kræfter sparet. De ændringer vi havde lavet faldt perfekt ud«, synes Martin Hansen, der håber at kunne vende tilbage til vindercirklen.

»Nu er det op til bevis om vi har fundet det rigtige til ham. Jeg har ambitioner om at kunne vinde løbet, men igen er det ikke hans vigtigste løb«, påpeger Martin Hansen. Parret starter med 40 meter tillæg.

Tidligere på dagen sæsondebuterer Panamera Racing-opdrættede Heyhohereshegoes. Det bliver den tidligere NFT-træner og hestens nuværende træner Jan Kramer, der sidder bag den fireårige hoppe.