En travl weekend venter

Martin Hansen i Panamera Racings løbsfarver (Foto: Ulrik Pedersen/Travet.dk)

Panamera Racing har to heste til start søndag på Fyn, men weekenden byder også på andre starter.

Martin Hansen-trænede Udessa Degli Dei og Udora Jet er søndag eftermiddag til start på deres fælles træners tidligere hjemmebane, Fyens Væddeløbsbane, hvor førstnævnte er ude i sæsondebut.

»Udessa Degli Dei (3. løb – nr. 4) kommer tilbage efter pause på grund af en sparkskade og operation. Hun har trænet godt hjemme og været på banen og gå et roligt arbejde«, indleder Martin Hansen.

»Hun kan mangle en udblæsning, men det er så stort et talent, at jeg tror hun har vinderchance første gang«, pointerer Martin Hansen, der overlader den italienskfødte hoppe til Lunden-træneren Steen Juul.

»Udora Jet (8. løb – nr. 6) var dårlig sidst. Vi fandt ud af det var fordi hun havde trænet for meget og var øm i hele kroppen. Hun har trænet stille og roligt, så det ikke gentager sig«, håber Martin Hansen

»Der er gode heste mod, så i første omgang skal hun vise os noget positivt«, konkluderer Martin Hansen. Det bliver den tredobbelte danske mester René Kjær, der får chancen med den fireårige hoppe.

Allerede fredag aften vendes blikket mod Göteborg. Til Åby-banen, hvor Windylane Hanover-sønnen Dominion Beach gør sin anden start i Europa. Der er genvalgt til Per Lennartsson i sulkyen.

På samme bane sæsondebuterer Panamera Racing-opdrættede Casterly Rock lørdag middag. Det er Christoffer Eriksson, der atter får chancen bag den Tomas Malmqvist-trænede treåring.