Udora Jet forsøges på Fyn

Martin Hansen startede 1. marts, som privattræner hos Panamera Racing (Foto: Travfotos.dk)

Panamera Racings nye privattræner Martin Hansen gæster mandag sin gamle hjemmebane med Udora Jet.

Den 1. marts 2017 startede fynske Martin Hansen som privatræner hos Panamera Racing. Fire dage senere startede han to heste i Lunden, og i morgen kommer så trænerens tredje start for sin nye arbejdsgiver.

På Fyens Væddeløbsbane sidder Martin Hansen bag Panamera Racings fireårige hoppe Udora Jet. Det er første gang, at den tidligere fynske træner sidder bag en Panamera Racing-hest i løbssammenhæng.

»Udora Jet (6. løb – nr. 6) er behandlet siden sidste start, hvor hun ikke indfriede forventningerne. Hun skal til at bevise vi skal forsætte med hende, ellers bliver hun følhoppe«, fortæller Martin Hansen.

»Hun har trænet godt og virket stærk. Går hun som hun har trænet er hun med fremme, og er en lille vinderchance. Hun kommer til at gå uden alle fire sko«, oplyser Martin Hansen om den italienskfødte hest.