Chandon tredje og mod operation

Chandon i føring ved hestens anden start i Lunden, hvor det blev til en tredjeplads (Foto: Kim Gudmand)

Panamera Racing-opdrættede Chandon var tredje ved søndagsstævnet i Lunden og nu venter en operation.

Chandon var længe førende for Steen Juul efter 21,5/500 meter og 21,3/1000 meter. Det tegnede lyst på vej ind i opløbet, men skridtene blev kortere. Holdt tredjepladsen i 1.18,2/2000 meter auto til 1.900 kroner.

»Han (Chandon – red.) har problemer med at få luft. Han skal opereres, så må vi tage det derfra«, forklarede træneren Steen Juul i et interview til banen om den Nordisk Vabene ApS & Staal ApS-ejede hest.

I aftes havde Panamera Racing selv årsdebuterende Mr Panamera til start i Aalborg med træneren Flemming Jensen. Det endte dog i galop for fireåringen, der efter følgende blev diskvalficeret for galoppen.