Fantastisk afslutning af “Rosen”

Red Rose America slutter fantastisk af til tredjepladsen for Pietro Gubellini i hoppens sidste start i karrieren

Den blev til en flot tredjeplads på Cagnes-sur-Mer for Red Rose America i hoppens sidste start i karrieren.

Med startspor i anden række kom Red Rose America til at sidde i femte par indvendigt undervejs, mens Timoko tidligt var i front for Björn Goop. Ved indgangen til opløbet lignede det ikke en topplacering for “Rosen”.

Italienske Pietro Gubellini fandt dog plads indvendigt mellem heste og Red Rose America leverede den bedste afslutning af alle i feltet til tredjepladsen i fantastiske 1.09,7/1609 meter auto til 28.000 EURO.

Det var hoppens sidste start i karrieren. Nu venter en ny karriere i avlsboksen, hvor første partner bliver Prix d’Amerique-vinderen Bold Eagle. Det bliver således kolosalt spændende at følge hoppens første afkom.