En spændende kærlighedsaffære

Red Rose America stryger forbi til sejr for Mads Hviid Nielsen (Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75)

Karrieren lakker mod enden for Red Rose America, der har fået plads ved Prix d’Amerique-vinderen Bold Eagle.

Der var forståligt glæde hos Panamera Racing, da opdrætterparret fik at vide, at Red Rose America havde fået plads hos Prix d’America-vinderen Bold Eagle. Der bliver dog til endnu et par starter for hoppen.

»Vi kører til Italien på mandag. Planen er, at hun starter den 3. og 12. marts. Herefter kører vi mod Normandiet og afleverer hende, hvor Swept To Victory og Awesome Annie også står,« siger Jeanette Marina Hansen.

Det er dog ikke kun Red Rose America, der søger mod sydligere strøg. Det gælder også følhopperne Bubble Jet og Action Replay, som forventes at skulle fole i løbet af de kommende måneder og herefter bedækkes igen.

»Bubble Jet og Action Replay går med transporteren mod Frankrig den 7. marts. De skal begge fole i april (ved Repeat Love, red.) og derefter insemineres de med Love You,«, fortæller Jeanette Marina Hansen.