Basic Instinct til start i Skive

Jeanette Marina Hansen-trænede Basic Instinct jagter fjerde karrieresejr, lørdag middag i Skive.

Efter to starter i Kalmar, vendes blikket nu mod Skive for treårige Basic Instinct. For første gang i karrieren får Birger Jørgensen chancen bag Broad Bahn-sønnen, der jagter fjerde karrieresejr. De hidtidige sejre er alle vundet i Sverige. Ekvipagen har spor ét over 2020 meter snore.

Startlisten
2000 meter snore
1. American Wee/Flemming Jensen
2. Babuszka Simoni/Knud Mønster
2020 meter snore
3. Basic Instinct/Birger Jørgensen
4. Bøckmann/Jeppe Juel
5. Beyblade/Kenneth Andersen
6. Baxo Epice/René Kjær
7. Balotelli/Gordon Dahl

»Han træner lige så fint, som inden den første start for os på Kalmar. I sidste start valgte vi at chance og rykke alle fire sko af. Det gik absolut ikke. Derudover var han en anelse for frisk inden start og kusken mente, at han måske havde fået kvalt sig«, fortæller Jeanette Marina Hansen.

»Ulrik (Christoffersen – red.) kørte ham hurtigt i onsdags og var topoptimistisk efter. Vi tror på en god chance«, vurderer Jeanette Marina Hansen.